Totalservice

Vi løfter din truck service

Under stadig hensyntagen til miljø, økonomi og produktivitet, søger vi – gennem en målrettet servicestyring – altid at holde dit truckmateriel i topform, for derved at minimere ”stoptider” og begrænse truckomkostningerne mest muligt.

Økonomi og administration

Har du en serviceaftale med Lf Truck – har du samtidigt dokumentationen for din trucksikkerhed i orden, overfor sikkerhedsorganisation, offentlige myndigheder, certificering og lignende.

Når den enkelte truckenhed er registreret i vores projektbase, har vi styr på historik og ikke mindst truckøkonomien – Efter ønske udskriver vi og laver detaljeret økonomiopfølgning over de enkelte truckenheder.

Landsdækkende truck service

Via unikt samarbejde med udvalgte gaffeltruckvirksomheder, løfter vi i dag serviceopgaver i hele Danmark.

Servicevognene kan være dekoreret forskelligt – med priser og servicekoncept er ensrettet, så vi nu kan tilbyde landsdækkende truckservice af meget høj kvalitet.

3 forskellige aftaleformer for truck service


“Samarbejdsaftale”
 – Den simple aftaleform, hvor der efter gensidig aftale udføres den – for en sikker truckdrift nødvendige service, og hvor der alene faktureres efter det faktiske tids – og materialeforbrug.

“Serviceaftale” – Ved denne aftaleform har du en fast aftalt pris på service og lovpligtigt hovedeftersyn. Eneste meromkostninger er materialeforbrug. Skal der udføres reparationer og lignende ud over serviceaftalen, faktureres dette efter faktiske forbrug.

“Fuld vedligeholdelse” – En aftaleform hvor du betaler et fast aftalt beløb hver måned og resten overlader du til os. Med denne aftaleform kender du altid dine service- og vedligeholdelsesomkostninger.

Uanset aftaleform får du altid

´- En fornuftig prispolitik

´- Dygtige og servicemindede service teknikere

´- Hurtig serviceudrykning

´- Service- og reservedele til den rigtige pris

´- Projekt-, service- og økonomistyring

´- Lånetruck ved reparation (Lagerførte maskiner)

´- Gratis økonomiopfølgning

´- Sparring omkring truckdriften og evt. udskiftningsplan