LF Truck Profil

LF Truck – din lokale gaffeltruck leverandør på Sjælland og øerne

Firmagrundlag

Efter adskellige årtier som den lokale gaffeltruckleverandør på Sjælland og øerne begyndte vi i slutningen af 2010’erne, at undersøge mulihederne for et generationsskifte der kunne bibeholde den nære og lokale forankring. Vi skulle med andre ord finde nogen som deler vores værdier, således at vores kunder ikke skulle gå på kompromis med deres serviceoplevelse.

I 2020 slog vi erfaring og entusiasme sammen med vores fynske venner og besluttede, at forene os i det vi var allerbedst til – nemlig vedligeholdelse, service og salg indenfor gaffeltruckbranchen. Således blev vi en selvstændig del af TotalTruck familien.

Vores overbevisning er og har hele tiden været, at der til stadighed vil være behov for en alsidig og pålidelig gaffeltruckvirksomhed med domicil øst for Storebælt, så det bliver der ikke ændret ved.

Hvem er Totaltruck A/S

TotalTrucks udvikling har omtrent været, som man kunne ønske det – og med en stabil vækst gennem årene, beskæftiges i dag 30 mand: TotalTruck A/S råder i dag over 12 veludrustede servicevogne, egen lastvogn og ikke mindst et top moderne service- og reparationsværksted midt på Fyn.

Clark – The Forklift

I bestræbelserne på at blive “totalleverandør” har vi indledt samarbejde med forskellige anerkendte importører og producenter af gaffeltruck og udstyr. Således har vi indgået et importør-samarbejde med CLARK og forhandler nu hele CLARKs program af internt transportmateriel.

Dette spænder lige fra en håndbetjent løftevogn – over et omfattende Warehouse- og El-truckprogram bygget på nyeste teknologi – til et komplet gas- og dieseltruckprogram op til 9 tons.

Uanset relationer til producenter og importører, forbliver vi en 100 % danskejet virksomhed – med alle aktiviteter koncentreret omkring de gode gaffeltruckbrugere i østdanmark.

Profil

Service, kvalitet og tillid er og vil altid være de bærende elementer i vores virksomhedspolitik.

Da vi til stadighed søger at skabe et kunde/leverandørforhold, der bygger på gensidig tillid – og hvor det er LF Truck`s opgave, at servicere mest økonomisk – under stadig hensyntagen til sikkerhed, miljø og produktion – vil der selvfølgeligt være plads til en fleksibel servicevirksomhed som LF Truck på Sjælland og ørerne – også i fremtiden.

Vore kunder skal primært koncentrere sig om deres produktion, og LF Truck vil være garantien for optimal truckdrift -døgnets 24 timer- under de givne forhold.

Vi håber meget, at vi kan være med til, at præge branchen mod et højere sikkerheds- og kvalitetsniveau.

Målsætning

“Via kvalitet, tillid og fornuftig prispolitik, at skabe og drive en markedsførende servicevirksomhed, for de østdanske gaffeltruckbrugere”.